11.3.2024 18:31
Sipoon Wolf ry

Sipoon Wolf ry hallituksen tiedote

Tiedote 11.3.2024

 Sipoon Wolf-edustusjoukkue on julkaissut tänään Facebook-sivuillaan tiedotteen, jossa se kertoo, että siirtyy pois pelaamasta Sipoon jäähallilta ja aikoo jatkossa käyttää nimeä Wolfpack. Meille Sipoon Wolf ry:ssä tieto tuli tänään tästä samaisesta Facebook-julkaisusta ja se on luonnollisesti herättänyt paljon ihmetystä ja kysymyksiä jäsenistössä. Päätös lähteä oli edustusjoukkueen. Emme ole käyneet keskustelua siitä, millaisia toiveita heillä olisi ollut ensi kauden osalta esimerkiksi esiin tuotujen harjoitteluaikojen suhteen. Olisimme edelleen mielellämme jatkaneet ja kehittäneet yhteistyötä edelleen.

 Sipoon Wolf ry ja Sipoon Wolf edustus ovat kaksi erillistä yhdistystä, joilla on oma talous ja oma hallinto. Yhteistyö vuosien saatossa on ollut hyvää ja hedelmällistä ja on ollut upeaa, että Sipoossa on saatu nauttia jääkiekosta näillä sarjatasoilla. Kiitos näistä vuosista ja onnea tuleviin koitoksiin!

 Sipoon Wolf ry järjestää pääosin juniorijääkiekkoa ja matalan kynnyksen harrastamisen mahdollisuuksia. Sipoon Wolf ry vastaa toiminnastaan ensisijaisesti seuramme junioreille ja heidän perheilleen. Meidän tärkein tehtävämme on järjestää laadukasta, kohtuuhintaista ja lähellä kotia tapahtuvaa, harrastustoimintaa kaikille lapsille ja nuorille sekä perheille.

 Olemme edelleen vahvasti paikallinen sipoolainen seura. Yhteistyötä teemme Porvoon Huntersin kanssa ja työskentelemme yhteisten Warriors-joukkueiden hyväksi. Tänä keväänä koko perheen PikkuHukka-luistelut ovat löytäneet sipoolaiset perheet hyvin, Kiekkokoulu on ollut aktiivista ja nuorimmissa ikäluokissa on ollut lähes 50 nuorta uutta kiekkoilijaa. Aikuisten HukkaKiekko on tämän kevään osalta jo ”täynnä”.

 Sipoon Wolf edustuksen lähtö ei vaikuta Sipoon Wolf ry:n taloudelliseen tilanteeseen, juoniorijääkiekkoon eikä päivittäiseen toimintaan. Ensi kauden vastuuvalmentajat, joukkueet ja peliryhmät ovat työn alla. Uudistuvan strategian työstäminen alkaa, ja pääsette pian antamaan palautetta ja kehittämään seuraa sitä kautta. Myös uusia nimityksiä erilaisiin vastuisiin ollaan pian julkistamassa. Suunnittelemme isosti myös Sipoon Wolfin 50-vuotisjuhlia, jotka pidetään 11.5. 2024. Seuraa someamme niin saat ajantasaisimman tiedon tulevista juhlista. Raittius- ja urheiluseura ZOOM on lupautunut pelaamaan näytösottelun, kiekkokoululaisia ja muita tietenkin palkitaan ja mukana on tekemistä ja näkemistä koko perheelle koko päiväksi.

 Harmillisista uutisista huolimatta me suhtaudumme tulevaisuuteen luottavaisesti, onhan vanhan loppu myös uuden alku.

 Sipoon Wolf ry:n hallitus                                                                

 Lisätietoja: Sanna Välimäki, hallituksen puheenjohtaja

sanna.valimaki@sipoonwolf.fi