11.4.2024 21:59
Sipoon Wolf ry

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME JUNIORIPÄÄLLIKKÖ?

Sipoon Wolf on juuri sopivan kokoinen, yhteisöllinen 50-vuotias perinteikäs juniorijääkiekkoseura Itä-Uudenmaan sydämessä.

 

Etsimme nyt seuraamme JUNIORIPÄÄLLIKKÖÄ kaudeksi 24–25.

 

Junioripäällikön tehtäviin kuuluu kiekkokoulun rehtorina toimiminen ja pienimpien pelaajien pelaajapolun kehittäminen luistelukoulusta nuorimpien ikäluokkien joukkueisiin, toiminnan suunnittelu ja muun valmennuksen ohjaus ja tukeminen. Keskeisenä työnä on toiminnan kehittäminen ja lapsilähtöisen kiekkokulttuurin edistäminen seurassa.

 

Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan Sinulla voi olla vastuita myös vanhemmissa ikäluokissa.  Muodostamme Porvoon Hunters Jrs:n kanssa Warriors-yhteistyöjoukkueet U12 ikäluokasta lähtien ja tiivis yhteistyö ja kehittäminen on myös osa junioripäällikön tehtävää.

 

Toivomme Sinulta:

-            lapsilähtöistä valmennustapaa

-            lajitaustaa ja -tuntemusta

-            loistavia vuorovaikutustaitoja ja rentoa mutta tavoitteellista suhtautumista lasten harrastamiseen

-            can do- asennetta ja valmiutta hypätä tarvittaessa susipukuun!

 

Luemme eduksi, jos valmentaminen onnistuu kummallakin kotimaisella, mutta se ei ole vaatimus. Työ tapahtuu pääosin iltaisin ja viikonloppuisin Sipoon jäähallilla ja työtunteja on viikossa n. 10. Työhön kuuluu myös esimerkiksi Susipäiviin ja leiritoimintaan osallistumista, jolloin tuntimäärä on vaihteleva. Työn tukena ja työparina toimii valmennuspäällikkö.

 

Jos kiinnostuit, niin kysy ihmeessä lisää! Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus on viimeistään elokuussa 2024.

Hae paikkaa 2.5.24 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella: toimisto@sipoonwolf.fi.

Lisätietoja:

Valmennuspäällikkö Ossi Ijäs p. 0400 774 212